Partners

EduScience beschikt over een gevarieerd netwerk van professionals:

Wanneer EduScience?

Efficiënt, vlot en voordelig
Goed en efficiënt wetenschap, natuur- en technologie-onderwijs invoeren is een specialisme. 
Door EduScience in te schakelen krijgt uw school een enorme impuls en u maakt gebruik van in de praktijk bewezen succesvolle aanpak. Met andere woorden, er liggen diverse draaiboeken klaar. Na een kennismakingsgesprek waarin wensen en mogelijkheden op elkaar worden afgestemd gaan we vlot van start. 


Ervaring, praktisch en met twee benen in het onderwijs 
Ondanks ieders inzet gaat het opzetten van wetenschap, natuur- en technologieonderwijs op veel scholen nog niet heel vlot. Er is wel een eerste slag gemaakt, maar vervolgstappen zijn soms niet helder. Logisch, want iedereen heeft het druk en moet het buiten normale taken om doen. Dan ligt het voor de hand een deskundige als EduScience in te schakelen met projectmatige aanpak. 

EduScience heeft o.a. school, schoolbestuur, gemeente, science centrum, wetenschapsknooppunt, onderwijskundig dienstverleners als samenwerkingspartner en opdrachtgever. 


Hands-on, brains-on, leren door doen, door zelf ervaren
EduScience is creatief, vindingrijk en creëert samen met de school een kwalitatief hoogwaardige leerlijn. Van het maken van lesmateriaal tot projectcoördinatie of het bouwen van een website waar alles digitaal terug te vinden is voor team, ouders en leerlingen - EduScience besteedt er dezelfde zorg aan.