Netwerkscholen & Maakavond!

"Het is veel leuker samen iets te ontwikkelen, kennis en inspiratie op te doen. Op die manier bouwen verschillende mensen van verschillende scholen aan een leerlijn voor wetenschap, natuur en technologie." - Rik Kuiper, coördinator WNT, Daltonschool Neptunus.

Coördinatoren wetenschap, natuur en technologie, (vak)leerkrachten, directeuren, of wie daar op de eigen school ook maar mee bezig is kijken bij elkaar op school. Zo wordt inspiratie en kennis opgedaan voor verdere ontwikkeling en verbetering van wetenschap, natuur en technologieonderwijs op de eigen school.


In de regio Noord-Holland en Utrecht heeft EduScience veel netwerkbijeenkomsten georganiseerd. De website is bedoeld om snel en efficiënt informatie uit te wisselen. 


www.vindplaats.natuurentechniek.nl


Verder in Noord-Holland

Nemo leerkrachtenclub

W&T cafe


Verder in Utrecht

- Leergemeenschappen UU

Nieuw: Maakavond!

Sinds kort is er een nieuw initiatief: de Maakavond voor leerkrachten PO Baarn en omstreken. Wat heb je eigenlijk nodig voor goed onderwijs? Een ‘cluppie’, spullen en gewoon beginnen! In de eigen klas, op onze eigen scholen zijn we vaak al lang begonnen met spelend leren, ontwerpen en onderzoekend, wetenschap, natuur en technologie, met programmeren, met plusklassen, makerklassen, met onderwijs. Samen maken, klooien, ontdekken, onderzoeken, ontwerpen, leren, ideeën op te doen en te delen. Kortom: een gezellige avond waarop we werken aan eigen projecten en gebruik maken van elkaars kennis.