Welkom bij EduScience, specialist in wetenschap, natuur- en technologieonderwijs (WNT) op de basisschool.

Met kennis vanuit de praktijk helpt EduScience bij het opzetten en ontwikkelen van WNT op school. EduScience ondersteunt basisscholen bij WNT-onderwijs door middel van een professionaliseringstraject en coaching-on-the-job. Zo verzorgt EduScience o.a. studiedagen, workshops, denkt mee bij het opstellen van een werkplan, het beschrijven van een leerlijn en bouwt WNT-websites voor scholen. Daarnaast levert EduScience opdrachtbakken met daarin complete opdrachtsets waar leerlingen meteen mee aan de slag kunnen.


Ruime ervaring, praktisch en met twee benen in het onderwijs!

EduScience heeft ruime ervaring met het ondersteunen van basisscholen op gebied van wetenschap, natuur en technologie en heeft direct zicht op de dagelijkse praktijk binnen het basisonderwijs. Van Rotterdam tot Delfzijl, van Utrecht tot Texel, EduScience heeft zicht op de praktische mogelijkheden en neemt veel werk uit handen!


Goed en efficiënt WNT-onderwijs invoeren is een specialisme.

Door EduScience in te schakelen krijgt uw school een enorme impuls en maakt u gebruik van een in de praktijk bewezen succesvolle aanpak. Na een kennismakingsgesprek op school waarin wensen en mogelijkheden op elkaar worden afgestemd kunnen we vlot van start.


Bekijk hier wat EduScience voor uw school kan betekenen. Neem contact op om wensen en mogelijkheden op elkaar af te stemmen.